MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
09

Jobb, ny armbrytarklubb och träning

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Mitt liv i ett nötskal är att jag kör bil och tränar. Nu har jag dessutom fått ett jobb, inte heltid men bättre än ingenting. Det var de som ringde mig lagom till att min sjukskrivning var över. Men det innebär inte mindre bilkörning utan tvärtom, jobbet är 10 mil bort på en liten grundskola som elevassistent. Jag trivs än så länge efter de två veckor jag jobbat. En kväll hann jag även med att spela innebandy där. Det känns att det är längesedan jag spelat då jag var slut efter bara en stund. Men sen när man sprungit vidare och kommit in i det lite så blir det lättare igen. Jag gjorde några mål men ännu fler sikta-mot-stjärnorna-skott då jag inte var van vid klubban. Ska ta med mina klubbor till nästa gång trots att det inte är någon garanti att jag ska skjuta bättre. Snörade på mig skridskorna för första gången för i år också då jag var med på min elevs idrott. Kände mig lite som en spelare i Modo damhockey där jag åkte runt med en aningen för liten blå hjälm bland 6-8åringarna.

Sen kan jag också berätta att jag har startat en armbrytarklubb. Det är jag och en stark kille vid namn Fredrik som slog våra huvuden ihop efter att han ringt mig en kall decemberkväll. Första träningen kom 30 stycken och nu i torsdags hade vi vårat första möte där vi utsåg en styrelse osv. Mest troligt kommer vi att heta Arctic Armsport Vilhelmina. Vi har ett bord som är ett hemmabygge och ett bord har vi fått sponsrat av H2 sports i Vilhelmina. I alla fall ett bord till behövs och en egen lokal men allt tar sin tid.

Förra helgen tog jag en utbildning i Ledarskap för barn och ungdomar genom sisu. Det var en riktigt bra utbildning som jag förhoppningsvis har användning för. I övrigt har jag tränat en hel del, igår tränade jag tillsammans med Heidi igenom februarirutinen som jag fått av min supertränare Roine. Att göra chins/pullups går bättre och bättre. Handleden känns också bättre och bättre trots att det gjorde ont i den av ansträngning efter att ha skottat snö i flera timar flera dagar i sträck. Eftersom jag var i Storuman i helgen så blir det ingen armbrytning ikväll då det blir för dyrt att köra och så satsar jag på att träna armbrytning i Vilhelmina på torsdag med AAV. Hoppas även att jag kan vara på gymmet dagligen denna vecka. Idag vill jag träna armar och lite rörlighet så jag får upp blodcirkulationen så träningsvärken från gårdagens axelpress försvinner.

Glöm inte att lyssna på mig här på MAXstyrkas egna radio! https://maxstyrka.se/2015/02/maxstyrka-radio-avsnitt-9-jonna-blind/

Share

Leave a Reply


*


Translate