MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
21

Träning på alla möjliga vis

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Livet rullar på, i torsdags hade jag jobbat elva dagar i sträck. Har även tränat massor. Kortfattat så ser denna vecka ut så här:

Måndag – Gym
Tisdag – Innebandy 2.5 timme
Onsdag – Slalom 2 timmar
Torsdag – Armbrytning i Vilhelmina 2 timmar. Alla utvecklas bra så det är jättekul att se!
Lördag – Gym, sen simma i en halvtimme
Söndag – Innebandy

Alltså har jag testat både att åka slalom och simmat nu för första gången på evigheter. Simma har jag verkligen ingen kondis för, jag flyter inte ens särskilt bra. Kanske beror det på mitt stjärntecken att jag är kräfta och är bättre under vattenytan. Jag har aldrig kunnat ligga på rygg och flyta heller, mina kycklingben sjunker och sen sjunker hela jag som Titanic.
Slalom var betydligt roligare och gick bättre. Jag hade på skenan på armen för säkerhets skull men jag ramlade inte som tur var. Fast jag provade hoppa och åkte på två korta rails. Första hoppet fegade jag lite och fick lite bakåtvikt. Andra hoppet tänkte jag göra en grab men jag hoppade så lågt så jag hann inte. För er gymråttor som inte vet vad en grab är så är det då man tar tag i skidan/brädan i luften. Lite rolig fakta om lilla Klimpfjäll är att det anordnades SM i snowboard här 1997 och det är två Klimpfjällsbor som deltagit i OS i halfpipe. Själv började jag åka längdskidor från att jag kunde gå, följt av slalom. Sen när jag var runt 10 år började jag åka snöbräda men nu de senaste 5 åren har det blivit att jag inte åkt mycket alls. I alla fall, det var roligt och jag hoppas att jag hinner åka mer innan all snö töat bort i denna vinters konstiga väder.

Min vänstra handled är så gott som återställd helt nu i rörlighet. Den är bara lite svagare och mindre än högern. Vissa saker kan jag fortfarande inte göra riktigt, som att stå på händer. Förresten så har jag nog brutit tån också nu. Jag säger nog för jag inte varit till doktorn, de gör ändå inte något åt tår.

målatEn dag målade jag den här. Det är vattenfärg och tusch.

träna februariSå här såg det ut en dag på gymmet efter att ha kört både under- och överarmar.

selfieSen bjuder jag på en “selfie” också för att jag är glad. Varför får ni veta när allt är fixat!

Share

Leave a Reply


*


Translate