MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Det florerar nu ett rykte från trovärdiga källor att den isländska jätten Hafthor Björnsson gör sin sista stora strongmantävling i Världens Starkaste Man 2015. Han ska efter det sadla om till professionell wrestler, precis som Mark Henry gjorde för ett drygt decennium. Om ryktena är sanna så förlorar strongmanvärlden en stor profil som förmodligen kan gå i landsmännen Jon Pall Sigmarsson och Magnus ver Magnusssons fotspår och så småningom nå legendstatus i sporten.

Det som förmodligen startade ryktena var när Hulk Hogan lite hånfullt kommenterade Hafthors världsrekord i stock-oket från Fefor i år på Youtube. Hulk sa då han sa att han skulle kunna bryta av stocken som en morot, och Hafthor kontrade snabbt med att han skulle kunna bryta av Hulk Hogan som en morot i ringen. Framtiden lär utvisa om Hafthor och Hulk kommer mötas i wrestlingringen. Ta ryktena med en nypa salt innan vi hör något mer.

vsv2015hafthor6

Share

Leave a Reply


*


Translate