MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
29

Hello from the other side

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Liverpool

Jag är på väg på min andra sväng till England där jag nu gör praktik/jobbar. Första gången jag var där så fick jag köra väldigt mycket bil vilket var intressant eftersom de kör på fel sida av vägen. Men det gick bra och var inga svårigheter. Sen blev det många nätter på hotell, mestadels i Liverpool. Jag hittade några gym som jag testade och tränade på. Ena gymmet i Warrington hade en riktigt bra ställning där jag kunde köra ryzzträning. Andra gymmet var väldigt stort och hade lite allt möjligt fast inte så mycket klättringsmöjlighter.

warrington gym

Det jag jobbar med är att med en spårgående maskin suga upp ballast (grus) som rälsen ligger på för att den ska bytas ut så det blir stabilt. Hittills trivs jag jättebra och jag gillar att ha ett jobb där man får vara utomhus.

Idag hann jag med att köra lite skoter innan jag hoppade i bilen och körde till flygplatsen. Det var nog min första skotertur den här vintern och det var riktigt roligt även om jag inte hann köra så länge och långt. Men under veckan jag varit hemma så har jag hunnit åka en del turskidor med hundarna. Mamma har gjort ett kringelkrokigt spår i skogen som jag har åkt.

Polaristur

Jag har anmält mig till WAL där nästa deltävling går i just England, det är den 18-20 mars så det är riktigt snart. Det är några kilon upp i viktklass men det är kul att bara få tävla. Helst då jag missade Golden Arm som gick helgen som var. SM närmar sig också så jag hoppas på att hitta minst lika bra gym där jag ska vara kommande vecka i England!
uidgui

Share

Leave a Reply


*


Translate