MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Nu är Whisky Barrel Carry och Marklyftet med bil avgjort. I Whisky Barrel Carry vann Zydrunas Savickas. Nick Best kom på andra plats och Stefán Sölvi Pétursson kom på tredje plats. Brian Shaw kom på fjärde plats, Mikhail Koklyaev kom på femte plats, Katona på sjätte, Terry Hollands på sjunde, Poundstone på åttonde, Travis på nionde och Bergmann på sista plats.

I Marklyftet med bil drog både Savickas och Shaw 11 reps, Koklyaev drog 10 reps och Nick Best fick 9 reps. Terry och Travis drog båda 8 reps, Katona fick 7 reps, Stefán Sölvi Pétursson fick 5 reps, Bergmann 4 reps och Derek Poundstone drog bara ett enda reps.

Derek har råkat ut för ännu en skada, därav den svaga placeringen de senaste grenarna. Den här gången var det axeln som skadades.

Savickas ligger etta på 43,5 poäng framför Shaw som har 41,5 poäng inför de avslutande Atlasstenarna. Koklyaev ligger trea med 39 poäng. Sedan är det en bit ner till Travis Ortmayer som ligger fyra med 28,5 poäng. Stefán Sölvi Pétursson, Katona och Nick Best ligger alla på en delad femte plats. Terry Hollands ligger på åttonde plats med 19,5 poäng, Derek Poundstone ligger näst sist på 18 poäng och Bergmann ligger sist med 13 poäng.

Pallplatserna är redan avgjorda. Hur de kommer att fördelas är däremot ganska öppet. Savickas var grym i Atlasstenarna förra året, men även Shaw brukar vara riktigt snabb i den grenen.


Share

Leave a Reply


*


Translate