MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
21

WSM 2010 Finalrapport

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Finalen är i full gång och två grenar är redan över. Första grenen i finalen var Loading Race som utfördes i vatten. Travis Ortmayer vann grenen följt av Mikhail Koklyaev och trean Brian Shaw. De var de enda som lyckades klara grenen innan tiden gick ut. Katona kom på fjärdeplats, Bergmann på femte, Savickas kom på sjätteplats, Terry Hollands på sjunde, Nick Best på åttonde, Derek Poundstone kom nia och islänningen Stefán Sölvi Pétursson kom sist.

Den andra finalgrenen var Kegg Toss. Brian Shaw brukar vara grym i den grenen och vann den även det här året. Savickas kom på andra plats och Travis Ortmayer kom på tredjeplats. Koklyaev kom fyra, Stefán Sölvi Pétursson kom femma, Katona blev sexa, Derek Poundstone kom sjua, Terry Hollands kom på åttonde plats och Bergmann och Best kom båda sist.

Det här borde betyda att Brian Shaw och Travis Ortmayer leder finalen. På tredjeplats lär Mikhail Koklyaev ligga.

Nästa gren är Giant Wooden Log for Max. Där är Brian Shaw, Savickas och Poundstone sedan tidigare har visat sig vara riktiga monster. Derek lär bli tvungen att vinna grenen om han ska ha någon chans att ta medalj. Shaw ser ut som en vinnare så här långt, men än kan det hända mycket.

Vi återkommer med ytterligare resultat.Share

Leave a Reply


*


Translate