MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
17

WSM 2010 – Mer skvaller

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Det cirkulerar en hel del rykten om WSM 2010 på olika forum just nu. Det flesta får ses som trovärdiga.

Derek Poundstone har kommit trea i två raka grenar men lyckades komma etta i marklyftet, trots sin skada. Terry Hollands imponerar och har två grensegrar och en andraplats så här långt. Den som verkligen dominerar är dock Brian Shaw som har tre grensegrar och en andra plats. Han är nästan klar för finalen, trots att det återstår två grenar.

Det sägs att den regerande mästaren och förhandsfavoriten Zydrunas Savickas har skadat sig (dragit av en muskel) och kan bli tvungen att hoppa av tävlingen. Även Robert Szczepanski har skadat sig och ser ut att tvingas bryta.

Vi återkommer med mer uppdateringar så fort vi kan.

Share

Leave a Reply


*


Translate