MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
21

Armbrytning på Eurosport 2 i kväll

Posted by MAXstyrka 1 Comment

I kväll är det som vanligt armbrytning på Eurosport 2.

Det står inte vilken tävling det rör sig om, så om någon vet något om det får ni gärna kommentera det här.

Share

One Response so far.

  1. Gabriel skriver:

    Sjf6lin skriver:Hahahaha, minns den de4r tre4ningsmatchen som ige5r. Bakgatan-Ted och jag i fkcuing bushen. Be5da lika lyriska efter matchen.Ted gjorde ne5gon upfuckad elefantbestigning eftermatchen. Nej det var inte sexuellt. Det stod bara en je4vla tre4-elefant vid sidan av planen Och det var minsann inte bara jag som var lyrisk! Vill minnas att be5de Swe4rdh och Gerhardsson skve4tte en te5r av lycka av att de fe5tt en liten diamant i sina he4nder.Men tyve4rr e4r inte alla spelare av re4tta virket. Och vem kan klandra Dubbel S egentligen? Inte alla kids som klarar omste4llningen fre5n afrikanska bushen till ett pissekallt och ensamt Helsingborg. Herregud JAG kan ke4nna min mol alena i Hbg ibland. Hur ska det de5 inte ke4nnas ff6r en 18-e5rig ugandier?

Leave a Reply


*


Translate