MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
21

Finalen i Strongman Champions League

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Den 27 november är det dags för den stora finalen i Strongman Champions League i Kiev, Ukraina.

Inför finalen leder den jättelika engelsmannen Terry Hollands med 112 poäng. På andra plats finns Ervin Katona med 102 poäng. Travis Ortmayer har 77 poäng, Misha Kolyaev har 68 poäng och Agris Kazelniks ligger femma på 59 poäng. Zydrunas Savickas vann ligan 2008, men ligger nu på sjätteplats i totalen med sina 50. Konstiantyn Ilin har 36 och Sveriges superstjärna Johannes Årsjo ligger på åtta med 28 poäng.

Poängen tjänas in genom placeringar i de tretton tävlingarna som ingår i Strongman Champions League, och den som vinner flest poäng totalt sett vinner också titeln även om han inte skulle vinna själva finalen.

Share

Leave a Reply


*


Translate