MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
06

MAXstyrka firar en månad!

Posted by MAXstyrka 0 Comment

I dag är det exakt en månad sedan det första inlägget skrevs här på MAXstyrka!

Mycket har hänt under den här månaden. Vi har intervjuat inte mindre än sju atleter som alla är i den absoluta toppen, både i Sverige och i hela världen. Vi har också hunnit med att uppdatera er om tävlingen Världens Starkaste Man 2010 och skrivit många andra nyheter. Responsen har varit väldigt god och det är ganska uppenbart att MAXstyrka har fyllt ett hål hos styrkeintresserade människor i Sverige samtidigt som en hel del som innan inte har varit intresserade har fått upp ögonen för kraftsport.

För att göra MAXstyrka till en ännu bättre sida så behöver vi veta vad ni vill se mer av på sidan. Är det något ni saknar? Något som ni vill se mer av? Något reportage som vi borde göra eller någon atlet som vi borde intervjua?

I stället för att lägga in en omröstning här så är det bättre om ni kommenterar det här och skriver precis vad ni tycker. Ordet är ert!

Om ni vill stödja oss och hjälpa oss att kunna göra intressanta reportage, intervjuer m.m. (och på så sätt nå ut till fler personer) så kan ni donera ett litet bidrag till oss. Det hjälper oss oerhört mycket!

Tack!


Share

Leave a Reply


*


Translate