MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
05

Veckans Värsting

Posted by MAXstyrka 1 Comment

Nu är det premiär för “Veckans Värsting” här på MAXstyrka.

“Veckans Värsting” är tänkt att ge ett litet skratt eller två inför helgen, att förvåna och överraska eller helt enkelt bara bjuda på någon minuts underhållning. Varje fredag kommer ett styrkerelaterat filmklipp, en artikel eller något annat kul att läggas upp.
——————————————————————————————————————————————————

Här är en historia som är som hämtad ur en serietidning. Den här gubben är nämligen lika stark som 30.000 vuxna män. Han besitter en kraft motsvarande 260 hästkrafter och med tanke på att han inte kan kontrollera sina enorma krafter om han blir arg så behöver han inte jobba. Som om inte det vore nog så har han aldrig sovit i hela sitt liv, han ligger med sina fyra fruar 15 gånger om dagen och han river itu mynt som om de var gjorda av choklad.

Han har hyfsade gener också. Hans pappa var nämligen lika stark som 97.000 vuxna män.

Här ser ni två klipp. Jag vet dock inte om det andra klippet är med samma person. Egypten kanske har fler superhjältar som river itu guldmynt.

Share

One Response so far.

  1. shärin skriver:

    såå jävla fake

Leave a Reply


*


Translate