MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
22

Uppdaterade resultat för SCL

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Vi har redan avslöjat att Terry Hollands vann overalltiteln, och nu har resten av resultaten släppts.

Terry kom femma i finalen, men eftersom han hade tillräckligt många poäng sedan tidigare tävlingar så räckte de alltså till segern overall. Katona kom på en andraplats och Misha Koklyaev kom trea totalt.

Ironmind skriver på hemsidan att snöovädret ställde till det rejält för tävlingen. Bl.a. Travis Ortmayer blev fast på flygplatsen och han kunde därför inte deltaga. Han låg trea totalt sett inför finalen och skulle helt klart haft chans att ta hem totalsegern i SCL. Zydrunas Savickas tävlade inte heller utan var kommentator. Det var bara nio atleter som kom till start.

Själva finalen vanns av hemmahoppet Sergei Romanchuk. Agris Kazelniks blev tvåa och Misha tog bronset även i finalen.

Kontantin Ilin slog Derek Poundstones världsrekord i enhandslyft med en hantel på 95 kg. Han lyckades göra hela 10 reps.


Share

Leave a Reply


*


Translate