MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
17

Rösta på framtida grenar i WSM

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Tävlingen Världens Starkaste Man har ibland bjudit på riktigt spektakulära grenar som har testat atleternas styrka på olika sätt. Nu har människorna bakom tävlingen valt att låta oss åskådare få möjlighet att påverka vilka nya grenar som man kan komma att använda i WSM i framtiden och rösta på de nya grenar som faller oss i smaken.

Tre olika konceptgrenar har visats, och de ser alla riktigt intressanta ut. Vad sägs om en gren (Hercules Hold) där man är fastspänd i en cylinder som roterar med en accelererande hastighet och där utmaningen går ut på att hålla en diskmaskin i varje hand så länge som möjligt?

Annars kanske den nya versionen av Deadlift Hold vara något, där den tävlande måste hålla en skivstång med två stora lådor som hela tiden fylls med vatten så länge som möjligt. Den tredje grenen går ut på att man ska spänna en katapult och slunga i väg en sten så långt som möjligt.

Grenarna kan ni se och läsa mer om här och ni kan diskutera och rösta på den officiella Facebooksidan.

Share

Leave a Reply


*


Translate