MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Brian Shaw leder Arnold Strongman Classic inför den sista grenen Circus Dumbell.

Brian leder tävlingen med hela sju poäng före Savickas. Mike Jenkins har överraskat stort och ligger trea med en ynka poäng bakom Savickas.

Travis Ortmayer ligger fyra, Misha ligger femma, Mark Felix ligger sexa och Nick Best ligger på sjunde plats. Terry Hollands ligger lite förvånande näst sist, och Romanchuk ligger en poäng efter Hollands.

I The Tire Deadlift slogs det nya världsrekord. Brian Shaw, Mark Felix och Savickas drog alla tre 1100 lb eller mer (motsvarande drygt 500 kg) och Mark Felix gjorde till slut 1107 lb och Big Z gjorde 1110 i sina fjärde lyft (utanför själva tävlandet). Savickas har alltså nu världsrekordet i The Tire Deadlift.

Här är världsrekorden på film:

Mark Felix:

Zydrunas Savickas:

Share

Leave a Reply


*


Translate