MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Efter en femteplats i årets Arnold Strongman Classic (han har som bäst en andraplats i tävlingen) och en imponerande tredjeplats i förra årets Världens Starkaste Man så har Mikhail Koklyaev valt att sluta med strongman för att helt inrikta sig på tyngdlyftningen.

I slutet av maj gjorde han sin första tävling i tyngdlyftning sedan uppehållet, en tävling som han vann. I veckan som var tävlade han i det ryska mästerskapen i tyngdlyftning. Han fick en känning i benet när han skulle stöta 240 kg, och kom till slut på en tredjeplats i tävlingen.

Här är en film med Mishas lyft.

Share

5 Responses so far.

  1. Fredrik Svensson skriver:

    Vad gjorde vinnaren?

  2. Fredrik Svensson skriver:

    Enligt protokollet så kom han 3a i ryck på 201kg och bommade ut sig i stöt.

Leave a Reply


*


Translate