MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I går startade WSM 2011 och grenarna Loading och Keg Toss avverkades.

I den första gruppen så vann Brian Shaw Loading, tätt följt av Rauno Heinla som tog andraplatsen. Hafþór Júlíus Björnsson blev trea, Mark Felix fyra, Nick Best femma och Jean-Francois Caron kom sexa. Den gruppen har bara gjort en gren än så länge.

I den andra gruppen har Ervin Katona dominerat genom att ta två grensegrar av två möjliga. Laurence Shahlaei ligger tvåa, Travis Ortmayer trea på samma poäng som Sergii Romanchuk, Espen Aune ligger femma och Paul Pirjol ligger sexa.

I den tredje gruppen så har underdogen Vytautas Lalas skaffat sig två grensegrar av två möjliga och leder nu framför Martin Wildauer som ligger tvåa. Terry Hollands ligger trea, Mateusz Baron ligger fyra, Jason Bergmann ligger på en femtepplats och Juha-Matti Järvi ligger sexa.

I den fjärde gruppen leder Zydrunas Savickas med en grenseger och en andraplats. Josh Thigpen ligger tvåa, Mike Jenkins ligger trea, Alexander Klyushev ligger fyra, Louis-Philippe Jean ligger femma och Rob Frampton ligger sexa.

I den femte och sista gruppen leder Derek Poundstone med en grenseger och en andraplats. Jack McIntosh och Stefán Sölvi Pétursson ligger bakom på samma poäng. Krzysztof Radzikowski ligger fyra, Vidas Blekaitis ligger femma och Derek Boyer ligger sexa.

Eftersom ingen funktionär eller atlet får avslöja några resultat så är dessa resultat inofficiella, men troliga.

I dag väntar grenarna knäböj och Car Walk.


Share

Leave a Reply


*


Translate