MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
13

Intervju med Martin Forsmark

Posted by MAXstyrka 0 Comment

MAXstyrka haffade den stora polisen Martin Forsmark på Fitnessfestivalen ett par timmar innan finalen i Sveriges Starkaste Man 2011 för en snabb videointervju. Ljudet krånglade dock och kameran lade av halvvägs genom intervjun, men här kommer den delen av intervjun som sparades i skriven form istället. Martin Forsmark slutade sedan tvåa bakom Johannes Årsjö i finalen.

——————————————————————————————————————————————————

MAXstyrka: Hur känns formen nu inför finalen i SSM 2011?

Martin Forsmark: Ja, formen känns bra. Jag har laddat på riktigt bra både i går och nu så jag kan inte klaga på någonting om det går dåligt i tävlingen.

MAXstyrka: Du har ju varit borta från tävlandet i några år. Vad har du gjort under uppehållet? Har det blivit någon grenträning?

Martin Forsmark: Jag började grenträna i mars i år och innan dess så var det i alla fall fyra och ett halvt år sedan jag höll på med det. Under tiden har jag dels haft problem med ryggen och rehabiliterat det och sen har jag byggt upp styrkan från början igen, så det tog ungefär tre år att fixa det.

MAXstyrka: Hur ser du på konkurrensen i dag om man jämför med när du tävlade senast?

Martin Forsmark: Just i år tycker jag att det på förhand verkar bli en väldigt jämn final. Plats två till fem-sex kommer att vara jättehårt.

MAXstyrka: Hur känns det nu när det bara är ett par timmar kvar till tävlingen? Kan du slappna av eller är det nervöst?

Martin Forsmark: Det är svårt att ta det lugnt men man får göra sitt bästa. Just nu är pulsen ganska hög och man vill bara köra igång så det gäller att hålla ut nu i någon timme till och släppa lös sen bara.

MAXstyrka: Då ska du få ladda upp nu. Ett stort lycka till i tävlingen och tack för intervjun.

Martin Forsmark: Tack så mycket!

——————————————————————————————————————————————————

Share

Leave a Reply


*


Translate