MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Johannes Årsjö har inte tävlat internationellt sedan maj förra året. Nu gör han strongmancomeback på den internationella scenen i sommar. Den 23 juni hålls nämligen tävlingen Europas Starkaste Man 2012 i England, en tävling där Johannes står med i startlistan.

“Jo, det verkar tydligen som att jag ska det” säger han lite hemlighetsfullt när MAXstyrka frågar honom.

Motståndet kommer att vara av det absolut tuffaste slaget. Minst fem finalister från Världens Starkaste Man 2011 kommer att utmana Johannes om pallplatserna. De som är klara för tävlingen är Johannes Årsjö, Zydrunas Savickas, Terry Hollands, Vyautas Lalas, Laurence Shahlaei, Stefan Sölvi Petursson och Mark Felix.

Tävlingen kommer att hållas på Headingly Stadium i Leeds, England, och det är Giants Live som står som arrangör. Tävlingen kommer att bli en av de mest påkostade tävlingarna hittills i Giants Lives historia.

Share

Leave a Reply


*


Translate