MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
02

Nya detaljer om SSM 2012

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Den 18 augusti hålls finalen i Sveriges Starkaste Man 2012 i samband med Norrköpings Augustifest. Det är helt gratis att komma och titta och Norrköping kommer att vara fylld med både marknader och uppträdanden från kända artister under kvällen.

Det lutar åt att det blir sju grenar i finalen och det kommer bli en tuffare final än någonsin! Tävlingen börjar kl. 12:00 och tävlingsplatsen ligger centralt, mitt emot biblioteket på Kristinaskolans baksida.

Samtliga finalister kommer att bjudas på fri övernattning på stadens finaste hotell, Grand Hotel, både fredagen den 17 och lördagen den 18 augusti. Där kommer även banketten hållas på kvällen efter tävlingen. Förutom mat och dryck av toppklass så kommer prispengar att delas ut till samtliga finalister.

Den första kvaltävlingen som kommer att hållas är på Munkedals Köpcentrum i Bohuslän den 19 maj. Det andra kvalet kommer hållas i samband med Järnbärardagen i Gnosjö den 16 juni. Det tredje och sista kvalet kommer att ske i Sjöbo den 4 augusti.

Share

Leave a Reply


*


Translate