MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
09

Johannes Årsjö klar för WSM 2012

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Johannes Årsjö är klar för Världens Starkaste Man 2012 sedan han i dag tog silvret i en tävling i Giants Live som hölls i Finland.

Han imponerade stort under hela tävlingen och fick två grensegrar. Den första grenen, Arm over arm vann han. I den andra grenen, Truckpull, kom han på en tredjeplats och ledde då tävlingen med en halv poäng före Laurence Shahlaei, och 4,5 poäng före trean Tomi Lotta. I den tredje grenen som bestod av ok (400 kg i 25 meter) så kom han tvåa medan Shahlaei vann grenen och tog över ledningen med en halv poäng. I den fjärde grenen, Wheelbarrow, så vann Johannes grenen framför Shahlaei och tog därmed över ledningen igen med en halv poäng inför den sista grenen. I Fronthold så var Laurence Shahlaei den starkare av de två och vann tävlingen med minsta möjliga marginal framför Johannes Årsjö som verkligen visar vilken enorm kapacitet han har trots tävlingsuppehållet.

Nu på lördag, den 16 juni, väntar Nordens Starkaste Man 2012 för Johannes som går in i tävlingen som storfavorit till guldet.


Share

Leave a Reply


*


Translate