MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
17

Tävling – Vinn en mixer

Posted by MAXstyrka 0 Comment


Nu är sommaren här och det är dags för en tävling igen här på MAXstyrka!

Priset som man kan vinna är en mixer från vitvarugrossisten WhiteAway.se.

För att ha en chans att vinna mixern så ska man ha “Gillat” MAXstyrka på Facebook. Därefter delar man den här tävlingssidan på sin logg på Facebook (kopiera adressen i adressfältet och dela på sin logg). Sen gäller det att på ett så roligt och kreativt sätt som möjligt visa varför just DU behöver få en mixer. Man kan visa det genom att göra ett filmklipp där man t.ex. visar hur man blandar sina proteindrinkar i dag, ett fotografi, en dikt, en teckning, en egenskriven sång, en tavla eller något helt annat som visar att du behöver en ny mixer. Det är bara fantasin som sätter gränsen. Humor, kreativitet och originalitet premieras.

När ni känner er nöjda med ert bidrag så ska ni mejla det till info@maxstyrka.se.

Tävlingen håller på till den 31 augusti 2012. En vinnare utses av en jury.

De bästa tävlingsbidragen kommer att läggas upp här på MAXstyrka och på Facebooksidan.

Lycka till!


Share

Leave a Reply


*


Translate