MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
05

Johannes bröt i Kina

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Johannes Årsjö åkte till Kina och tävlingen SCL China Cup med hopp om att bristningen i bicepsen hade läkt. Ett tjugotal atleter av absoluta världsklass, däribland Zydrunas Savickas, Ervin Katona, Laurence  Shahlaei, Konstintyn Ilin och Travis Ortmayer, var samlade för att tävla i tolv grenar under fem dagar.

I den första grenen, Safe Lift, kom Johannes trea. Den andra grenen, Wheel Barrow, vann han. Då gick bristningen upp igen och han tvingades bryta tävlingen. Lyckligtvis verkar inte bristningen sitta i fästet.

Nästa tävling blir förmodligen finalen i Sveriges Starkaste Man 2012 den 18 augusti. Sen väntar Världens Starkaste Man 2012 för vår svenska superstjärna.


Share

Leave a Reply


*


Translate