MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
04

Alla finalister klara för SSM 2012

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Nu har de tre sista finalplatserna blivit klara. Efter kvalet i Sjöbo (Skånes Starkaste Man 2012) som hölls i dag så står det klart att Martin Forsmark, Stefan “Stisse” Bergqvist och Joachim Gustavsson är klara för finalen.

Martin Forsmark vann tävlingen och vann samtliga grenar. Matti Jörlén kom tvåa, Johan Espenkrona kom trea, Stisse kom fyra och Joakim Gustavsson kom femma. Matti och Johan var finalklara sedan kvalet i Gnosjö. En stor artikel om tävlingen kommer snart.

De som kommer att tävla på Sveriges Starkaste Man 2012 om två veckor är:

Johannes Årsjö
Sebastian Davidsson
David Nyström
Love Häkänen
Matti Jörlén
Johan Espenkrona
Jonas Dahlqvist
Martin Forsmark
Stefan “Stisse” Bergqvist
Joachim Gustavsson

Share

Leave a Reply


*


Translate