MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
10

WSM 2012 hålls i Los Angeles

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Nu är platsen för årets Världens Starkaste Man officiell. Det blir återigen USA som kommer att hålla i tävlingen, och den här gången återgår man till Los Angeles där tävlingen hölls för första gången för 35 år sedan (1977).

De fem kvalgrupperna tävlar om de tio finalplatserna mellan den 24 till 27 september, och finalen hålls sedan den 30 september och den 1 oktober. Sveriges hopp står Johannes Årsjö för, och han är både större och starkare än någonsin.

Grenarna är fortfarande inte officiella, men källor säger att stocklyft för max kommer att vara en av finalgrenarna i år också.

Den regerande mästaren i tävlingen, Brian Shaw, har kommit i gång med träningen ordentligt efter att han slet av bicepsfästet i Arnold Strongman Classic 2012 i mars. Här är ett nytt filmklipp som visar när han reppar på 400 kg i en kronlyft.

Share

Leave a Reply


*


Translate