MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
11

Grupperna avslöjade i WSM 2012

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Den polska sidan Harlem Strongman Federation har lagt upp en bild som visar grupperna och deras grenar i WSM 2012.

Här kan vi se att Johannes Årsjö kommer bland annat att ställas mot den regerande mästaren Brian Shaw och Misha Koklyaev som kom trea i WSM 2010 och nyligen vann över Johannes i Champions League i Ryssland.

Grenarna ser dock ut att passa Johannes riktigt bra. Den första grenen är Loading med sandsäckar och tunnor, och den grenen tränade han på när jag hälsade på honom för några veckor sedan. Det såg riktigt stabilt och bra ut då. Den andra grenen är Arm over arm, och det är en av Johannes bästa grenar. Nästa gren är enhandspress med hantel, och det är också en bra gren för honom, även om Misha slog honom i grenen i SCL. Den fjärde grenen är marklyft för reps, och Johannes kan stå sig väl här även om han nog inte kan rå på Brian och Misha. Den sista grenen är Atlasstenarna, och även om Brian Shaw är världens bästa stenlyftare så är Johannes med där i toppen i den grenen.

Det ser alltså väldigt bra ut för vår svenska superstjärna så här på förhand. Det kommer en längre artikel om tävlingen snart, så håll ögonen öppna.

Här är bilden på grupperna:


Share

Leave a Reply


*


Translate