MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Johannes Årsjö gick in i den tredje grenen, enhandspress med hantel, med en poäng upp till Brian Shaw och fyra poäng ner till Misha Koklyaev. Här gällde det att inte tappa för många poäng inför fortsättningen om han ska ha någon chans att ta sig till final. Johannes lyckades göra sju repetitioner med hanteln, och det räckte till en tredjeplats i grenen. Misha lyckades göra tio reps och vann grenen före Brian Shaw som gjorde nio reps. Det betyder att Johannes ligger tvåa i gruppen efter tre gjorda grenar, och han har två poäng upp till Shaw och två poäng ned till Misha.

Nästa gren för Johannes blir Bilmarklyft för reps. Efter det har han två riktigt bra grenar i Keg Toss och Atlasstenarna. Mer information kommer senare.


Share

Leave a Reply


*


Translate