MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Den första dagens tävlingar är över i WSM 2012. Johannes Årsjö kom lite överraskande fyra i Arm over arm. Han som skulle mata bort repet som atleterna drog i gjorde inte som han skulle när Johannes drog, vilket resulterade i att Johannes fick en hel hög med rep i knät som bromsade honom. Martin Wildauer vann grenen framför Brian Shaw, och nu leder Brian Shaw gruppen med sina 10 poäng. Årsjö och Wildauer ligger på en delad andraplats med 9 poäng vardera, bara en poäng bakom Shaw. Lauri Nami har 6 poäng, Misha har 5 poäng och Chris Gearing har 3 poäng.

Zydrunas Savickas och Jean-Francois Caron ligger på en delad förstaplats i den första gruppen med 10 poäng vardera. Derek Poundstone har 8 poäng, Mateusz Baron har 6 poäng, Jack McIntosh har 5 poäng och Frankie Scheun har 3 poäng.

Hafthor Björnsson har dominerat sin grupp och leder den med 12 poäng före Mike Jenkins som har 10 poäng. Nick Best har 7 poäng, Sebastian Kurek har 6 poäng, Akos Nagy har 4 poäng och Eddie Hall har 3 poäng.

I den fjärde gruppen ligger fyra man på delad förstaplats. Vytautas Lalas, Ervin Katona, Jerry Pritchett och Ole Martin Hansen har alla 8 poäng vardera. Graham Hicks har 7 poäng och Louis Phillipe Jean har 3 poäng.

I den sista gruppen har Terry Hollands vunnit sina båda grenar och leder med 12 poäng före Krzysztof Radzikowski som har 9 poäng. Michael Burke, James Fennelly och Alex Moonen har alla tre 6 poäng vardera. Eben Le Roux har 3 poäng.

Den här dagen har Johannes bara en gren, enhandspress med hantel.


Share

Leave a Reply


*


Translate