MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Nu är den fjärde grenen, bilmarklyft, avklarad för Johannes och hans motståndare. Det var på papperet Johannes sämsta gren, och det gällde att han inte tappade för många poäng här. Först gjorde Martin Wildauer hela 12 reps, och sedan gjorde Chris Gearing 6 reps.

Sedan var det Johannes tur. Han fick upp 7 reps, och när Lauri Nami bara orkade göra en repetition så visste man att Johannes som sämst skulle bli fyra i grenen. Så blev det också då Brian Shaw gjorde 12 reps (och fick en delad grenseger med Wildauer) och Misha Koklyaev drog 11 reps. I och med detta ligger Johannes trea inför de avslutande två grenarna Kegg Toss och Atlasstenarna,1 poäng före Misha Koklyaev och 1,5 poäng bakom Wildauer. Johannes är riktigt, riktigt bra både på Keg Toss och på Atlasstenar, och i morgon får vi se om han lyckas ta en finalbiljett.

Ställningen i Grupp 3 ser ut så här efter fyra grenar:

1. Brian Shaw – 20,5 p

2. Martin Wildauer – 17,5 p

3. Johannes Årsjö – 16 p

4. Misha Koklyaev – 15 p

5. Lauri Nami – 9 p

6. Chris Gearing – 5 p

(Bilden är från SSM 2012)

Share

One Response so far.

  1. Florencio skriver:

    Love your post. Just got the WSM for Father’s day from the kids. Need some guidance. Do you soak your wood chukns before adding to the coals? Also, why is it that you smoke without H20? Most recipes call for some H20.Lastly, have you tried a beef brisket with the same technique? Thanks. B

Leave a Reply


*


Translate