MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Johannes Årsjö har börjat årets Världens Starkaste Man på bästa möjliga sätt. Han vann den första grenen (medleyt) före Brian Shaw. Misha Koklyaev fumlade med säckarna och kom sist i grenen. Det betyder att Johannes skaffade sig ett väldigt viktigt poängövertag på Misha inför fortsättningen. Det ser väldigt ljust ut för vår svenska superstjärna!

Jean-Francois Caron vann den första grenen i sin grupp, Derek Poundstone kom tvåa och Savickas kom trea. Hafthor Björnsson vann sitt heat framför Mike Jenkins och Graham Hicks vann sitt heat framför Ole Martin Hansen. I den sista gruppen så var det väldigt jämt mellan James Fennelly, Terry Hollands och Krzysztof Radzikowski, men Hollands vann grenen före Radzikowski och Fennelly.

Nästa gren för Johannes är Arm over arm, och där vet vi att Johannes är väldigt bra.

Resultaten är inofficiella.


Share

Leave a Reply


*


Translate