MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
01

WSM – Den fjärde grenen avklarad

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Den första grenen för dagen och fjärde finalgrenen totalt var marklyft för reps med 360 kg. Stången var stum och sviktade inte, och dessutom var den några cm längre ned än vanligt vilket ökade på svårighetsgraden ytterligare.

Johannes Årjö gjorde bra ifrån sig här också och drog tre repetitioner. Det var lika många som Katona och Jenkins också klarade av. Hafthor Björnsson gjorde fyra reps, och Radzikowski gjorde fem reps. Både Brian Shaw och markmonstret Jean-Francois Caron gjorde sex reps vardera. Terry Hollands och Vytautas Lalas gjorde båda sju reps. Savickas var dock en storlek för stor även i den här grenen då han gjorde hela åtta reps.

Nästa gren är stenlyft med natursten.

Ställningen med två grenar kvar borde se ut så här:

1. Vytautas Lalas – 32,5 p
2. Zydrunas Savickas – 31 p
3. Brian Shaw – 27 p
4. Terry Hollands – 26,5 p
5. Mike Jenkins – 23,5 p
6. Hafthor Björnsson – 22,5 p
7. Krzysztof Radzikowski – 22,5 p
8. Johannes Årsjö – 13,5 p
9. Jean-Francois Caron – 11,5 p
10. Ervin Katona – 8,5 p

Share

Leave a Reply


*


Translate