MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Kalle Lane försvarade sitt guld i MAX Grip Challenge 2012, och dessutom slog han ett nytt svenskt rekord med imponerande 103 kg i Rolling Thunder.

Damir Krunic matchade hela tiden Kalles lyft upp till 100,5 kg som han lyckades lyfta. 103 kg blev dock lite för tungt den här dagen, och med det kom han tvåa i herrklassen.

Sebastian Davidsson, Johan Espenkrona och Alexander Fransson delade på tredjeplatsen genom att ta 95,5 kg. Som en liten jämförelse var förra årets vinnarresultat 93 kg.

I damklassen stannade både Rosie Anderberg och Sara Persson på 43 kg. Rosie lyckades lyfta 44,25 kg, men släppte sedan ner vikten (vilket man inte får göra) och fick den vikten underkänd. Domaren Arne Persson tyckte dock att hennes försök på vikten var bättre än Saras och utsåg henne till vinnare i damklassen. Liza Wicander kom trea på 38 kg.

Ett stort tack till speakern Anders Axklo som (som alltid) underhöll publiken så som bara han kan. Ett stort tack till domaren Arne Persson som var så konsekvent, hård och rättvis som han alltid är. Ett stort tack till sponsorerna BMR, TapouT, MA Body Nutrition och Casall. Ett stort tack till funktionärerna, och framför allt ett stort tack till alla atleter som var med och tävlade! Det här gör vi om nästa år igen!

En film från tävlingen kommer att komma så småningom. (Bilden är från förra året)


Share

Leave a Reply


*


Translate