MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
22

Mike Burke slår grepprekord

Posted by MAXstyrka 0 Comment

I helgen hölls LA FitExpo (en enorm fitnessmässa), och grepptävlingen Visegrip Viking Grip Contest.

Där utklassade Mike Burke greppmonster som bl.a. Mark Felix. Han krossade det gamla rekordet i marklyft med en Apollons axel (228 kg) genom att enkelt ta 235 kg. Han lyfte sedan 240 kg till knähöjd, men tappade sedan axeln.

Dessutom stod slog han världsrekordet i CoC Silver Bullet, och passade också på att certifiera sig med Captain of Crush #3.5 skriver Ironmind. Han klarade också samma vikt i Rolling Thunder som världsrekordinnehållaren Mark Felix gjorde (117,5 kg).

Här är ett klipp på när han slår världsrekordet i Apollon-marken, och några andra klipp från andra grenar.

Share

Leave a Reply


*


Translate