MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I sommar avgörs vem som blir Sveriges Starkaste Man 2013, och vi kan nu meddela att ni kommer att kunna läsa all information om Sveriges Starkaste Man 2013 exklusivt på MAXstyrka först. MAXstyrka är med andra ord den officiella sidan för Sveriges Starkaste Man 2013.

Två kvaltävlingar är officiellt utannonserade. Den första kvaltävlingen hålls på Järnbärardagen i Gnosjö den 15 juni, och den andra kvaltävlingen kommer att hållas i Ystad den 20 juli. Förhoppningsvis blir det en kvaltävling till så att topp-3 från tävlingarna får möta mästaren (de fyra senaste åren) Johannes Årsjö i finalen.

Finalen kommer återigen att avgöras i Norrköping den 17 augusti under Norrköpings Augustifest. Det kommer att bli en riktigt tuff final, och i år kommer man att utöka åskådarplatserna avsevärt.

Håll ögonen öppna för mer information.

Share

Leave a Reply


*


Translate