MAXstyrka

Allt inom kraftsport


Från den första mars och ett par dagar fram är det som bekant Arnold Festival 2013. Det kommer som vanligt att hållas en hel del olika styrketävlingar i samband med festivalen, och i år kommer fem svenskar att vara med i olika styrkelyftstävlingar.

Robin Sjögren kommer att tävla i Raw Challenge på fredagen (8am, lokal tid), Jocke Lakso kommer att tävla i Pro American på lördagen (9am, lokal tid), Erik Gunhamn kommer att tävla i GNC Pro Deadlift på lördagen (3:30pm, lokal tid) och Karolina Arvidson och Peppe Nilsson kommer att tävla i Titan Pro Bench Bash på söndagen (10am, lokal tid).

Tävlingarna kommer man att kunna se livestreamat om man klickar här. På den officiella hemsidan för Arnold Sports Festival kan ni läsa mer om tävlingarna.

Share

Leave a Reply


*


Translate