MAXstyrka

Allt inom kraftsport

De två första grenarna av fyra är avklarade. I den första grenen, stocklyft, så vann Krzysztof Radzikowski före tvåan Misha Koklyaev och trean Vytautas Lalas. Brian Shaw kom fyra, Derek Poundstone femma, Hafthor Björnsson sexa, Jerry Pritchett och Michael Burke kom på delad sjundeplats, Mark Felix kom nia och Adam Scherr kom sist.

Den andra grenen, The Manhood Stone, vann som väntat Brian Shaw med tre reps på den tyngsta stenen. Lalas kom tvåa och Misha trea. De andra fick reppa på den lättare stenen. Burke kom totalt fyra och Mark Felix blev femma. Pritchett kom sexa, Radzikowski kom sjua, Björnsson åtta, Poundstone nia och Scherr kom sist igen.

Totalt sett ligger Brian Shaw, Lalas och Misha på delad förstaplats med 17 poäng vardera. Radzikowski ligger fyra med 14 poäng, Burke ligger femma med 10.5 poäng och Pritchett sexa med 8.5 poäng. Mark Felix, Hafthor Björnsson and Derek Poundstone delar sjundeplatsen med 8 poäng och Scherr ligger sist på 1 poäng.

Derek Poundstone slet av sitt högra bicepsfäste när han lyfte den 245 kg tunga atlasstenen. Förra året slet Brian Shaw av sitt ena bicepsfäste i samma tävling (i Apollons axel), men han genomförde hela tävlingen. Även Derek ser ut att kunna fortsätta tävlingen i morgon. Adam Scherr verkar också ha dragit av ett bicepsfäste, och Mark Felix verkar ha haft problem med ett fäste han också. Detta är inofficiella, men troliga, uppgifter.

Share

Leave a Reply


*


Translate