MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Den tredje grenen av fyra är just över, och The Hummer Deadlift bjöd på prestationer utöver det vanliga.

I frånvaron av Savickas och Magnusson så var det nog inte många som trodde att någon kunde hota Savickas rekord på 506 kg, men så blev det.

Mark Felix och Brian Shaw slog båda två det gamla världsrekordet och lyfte 509 kg. Mark Felix lyfte sedan 511 kg (1128 lbs) utom tävlan, och bättrade på sitt nytagna världsrekord ytterligare. Extremt imponerande av greppfantomen från Grenada.

Lalas tangerade det gamla rekordet med 506 kg. Pritchett drog 481 kg, Radzikowski 465 kg, Misha drog “bara” 440 kg, Björnsson drog 435 kg och Burke drog 425 kg. Poundstone och Scherr var inte med på grund av skada.

Inför den sista grenen, enhandspress med en hantel på 120 kg, leder Brian Shaw med 26,5 poäng före Lalas som har 25 poäng. Misha har 22 poäng, Radzikowski har 20 poäng, Mark Felix har 17,5 poäng, Pritchett har 15,5 poäng, Burke har 13,5 poäng och Björnsson ligger på 12 poäng. Poundstone och Scherr verkar båda ha brutit tävlingen på grund av skada.


Share

Leave a Reply


*


Translate