MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
23

SSM 2013 byter datum!

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Datumet för finalen i Sveriges Starkaste Man 2013 flyttas bak två veckor från den den 17 augusti till den 3 augusti.

Anledningen är att Värdens Starkaste Man 2013 för första gången på 30 år kommer att hållas i augusti i stället för i september. Världens Starkaste Man 2013 börjar den 17 augusti, alltså samma datum som Sveriges Starkaste Man 2013 skulle avgöras. Därför finns det inget annat alternativ än att också flytta finalen i SSM.

Sveriges Starkaste Man 2013 hålls alltså inte under Augustifesten i år, men platsen är densamma och med utökade läktarplatser så hoppas man att alla åskådare kommer att få bra platser till Sveriges tyngsta tävling. Det är fri entré!

Här är den uppdaterade affischen:

Share

Leave a Reply


*


Translate