MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I morgon börjar ett nytt inslag här på MAXstyrka. Expertkommentatorn och superspeakern Anders Axklo kommer att skriva Fredagskrönikan varje vecka med start redan i morgon alltså. Såhär säger han själv om sin krönika.

——————————————————————————————————————————————————

Du ska börja skriva en krönika för MAXstyrka varje fredag med start redan nu på fredag. Vad kommer det sig att du vill skriva en krönika i stället för att ha t.ex. en blogg?

Det finns ett så stort flöde av information, bloggar och annat, att jag hellre lägger lite tid på något jag hoppas blir mer läsvärt. En blogg ska ju dessutom återspegla en vardag, och jag tror inte att vad jag äter till frukost har något direkt allmänintresse.

Vilka ämnen kommer du att behandla i krönikan? Mer kraftsport och mindre müsli?

Det blir liv och attityd i relation till kraftsport. Jag är för all del inte helt okunnig om träning inom området heller, men där finns det många som har större kunskap och trovärdighet än vad jag har.

Ok. Jag ser verkligen fram emot att läsa din fredagskrönika!

Tack! Jag hoppas du känner så varje vecka framöver också.

Det lär jag göra!


——————————————————————————————————————————————————

Share

Leave a Reply


*


Translate