MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
30

Ockelbo showlifting

Posted by Standardspråk för webbplatsen 3 Comments

Hej igår var man i Ockelbo och dömde för femte år på raken Ockelbo Showlifting som arrangerades för nionde gången så nästa år blir det jubileums år.
Det vart fyra damer i dam klassen och där blev Anki Öberg vinnaren med en promenad seger. I -105kgs var det ett start fält med 19st herrar och segraren vart Stefan Ågren som jag anser är något av en styrkefenomen han gjorde bla. 15 reps på 260kg i grenen kronlyft som var från 32cm höjd alltså avståndet mellan marken och stången. Tungvikt segraren vart Stefan Bergqvist Stisse som var lite off på grund av sjukdomen men han vann ganska så tryggt ändå.

Share

3 Responses so far.

 1. matte skriver:

  vad tar du i:

  handledscurl?

  Grippers?

  Rolling thunder?

  • Damir skriver:

   Handledscurl har jag ingen aning om eftersom jag sällan kör den och aldrig testat max i den heller. Grippers har jag tryckt 3an och varit typ 1 milimeter från 4an när jag testade sist.
   Rolling thunder har jag dragit i år på träningen 108kg.

Leave a Reply


*


Translate