MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
29

Savickas vann ESM, Johannes bröt

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Europas Starkaste Man 2013 avgjordes i dag i Leeds, England. Den regerande mästaren Zydrunas Savickas försvarade som väntat sin titel och vann före Vytautas Lalas som kom tvåa och Krzysztof Radzikowski som kom trea. Savickas passade också på att slå ett nytt världsrekord (sitt gamla rekord) i stocklyft med 221 kg.

Vår svenska stjärna Johannes Årsjö låg på en stabil femteplats efter den första och den andra grenen. I den fjärde grenen, Farmers Walk, så bröt han efter en bristning i vaden. Förhoppningsvis är skadan inte värre än att han kan tävla i Nordens Starkaste Man 2013 som hålls nu på lördag.SSM2012arsjostock3

Slutresultatet blev:

1. Zydrunas Savickas
2. Vytautas Lalas
3. Krzysztof Radzikowski
4. Hafthor Björnsson
5. Laurence Shahlaei
6. Mark Felix
7. Terry Hollands
8. Ed Hall
9. James Fennelly
10. Johannes Årsjö
11. Jack McIntosh
12. Ole Martin Hansen

esm

Share

Leave a Reply


*


Translate