MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
27

Testa på en ny kraftsport

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Vill du testa på en ny form av kraftsport?

I så fall kan du göra just det under Fitnessdagen den 12 juli i Varberg. I år lir det nämligen ingen strongmantävling (som det brukar vara). I stället blir det SM (det första någonsin) i MAS-wrestling. MAS-wrestling är en sibirisk kraftsport som liknar dragkamp, fast med en pinne i stället för ett rep. Det lönar sig med bra grepp och bålstyrka, hälsar arrangören Anders Axklo. Vinnaren kommer att få åka på en världscuptävling i sporten som hålls i Moskva i september.

De internationella tävlingarna domineras av gamla strongmanatleter, så om du känner att du har ett god greppstyrka och vill kämpa om en världscupbiljett så kan du anmäla dig till Axklo på Facebook.


Share

Leave a Reply


*


Translate