MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Hej

Ja dom sista dagarna har det varit fullt ös med allt möjligt tycker jag. Alla smådetaljer inför finalen som helt plötsligt känns väldigt mycket . Igår intervjuades jag utav tv 4 inför finalen och WSM och senare i eftermiddag ska jag till wasaparken kl 17 för att vara med på något slags tävlings jippo där jag Pernilla wiberg, Marie Svensson och någon mer ska vara i lag. Det blir nog riktigt skoj. Imorgon fredag Kommer jag vara nere på thaifestival nere på Resturang Thaihouse och köra lite jippo under kvällen.

Träningen flyter väl på rätt så bra. Håller på att träna inför WSM men eftersom ingen vet varken grupper eller grenar ännu så gäller det bara att träna på allt vilket känns rätt så tufft. Skadan i vaden har läkt ihop rätt så bra men är inte 100 riktigt än, hoppas läkningen snabbar på lite så jag är hel till WSM. Skulle fått hanteln till finalen i tisdags vilket jag också fick. Problemet var bara att den vägde 150 kg tom!!! så den fick dom ta tillbaka och en ny hantel är under tillverkning just nu. Hoppas den blir lite lättare än 150 kg i alla fall 🙂

Share

4 Responses so far.

  1. Fredrik Svensson skriver:

    Haha 150kg var inte lite:) lycka till på tävlingarna.

  2. Svedberg ville väl ha en tyngre hantel? 😉

  3. Johannes skriver:

    Tack Fredrik !!! Ja 150 pannor hade varit kul att se Svedberg stänka upp, som jag förstått det så är det death before dishonor i den grenen för Svedberg så det ska bli kul att se

Leave a Reply


*


Translate