MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
01

Europas starkaste man och en riktig soppa

Posted by Johannes Årsjö 4 Comments

Tjenare

Ja det här året har jue varit lågnt ifrån det bästa när det kommer till tävlingar och även träning med för den delen. Var jue som sagt på europas starkaste man i England i helgen. Fantastiskt startfält och utsållda läktare. över 7 500 galna strongmanfans på läktaren, var ett otroligt tryck. Tävlingen gick som planerat till en början och efter 3 grenar låg jag på en delad femte plats med hafthor och då med mina starkaste grenar kvar som var kegtoss.farmers och stenar. tyvärr slet jag upp en bristning i vaden i farmers och tävlingen slutade för mig där. Piss o skit men va fan gör man. bara bryta ihop och komma tillbaka. Men inte nog med det. På lördag är det nordens starkaste man i Norge. Idag är det måndag och jag haltar runt som ett skadeskjutet rådjur här hemma. dilemmat i det hela är att om jag inte åker till Norge och någon utav mina landsmän som kommer vara på plats kommer på pallen så kvalliciferar sig den personen till WSM och eftersom jag inte har kvallificerat mig till WSM ännu så kan det betyda att jag inte får åka. Anledningen till det är att standarden är så fruktansvärt hög så TWI kan kanske inte skicka två svenskar. Så idag har jag bestämmt mig för att åka till Norge ändån. Det får bära eller brista.

It´s better to burn out then fade away!!!!

Share

4 Responses so far.

  1. Fredrik Svensson skriver:

    Tråkigt med skador. Bara hoppas det håller. Bara vila och hoppas på det bästa då. Kör hårt.

  2. Grymt jobbat i ESM ändå! Hoppas verkligen att skadan läker ihop snabbt så att du kan ta en plats till WSM nu på lördag!

  3. JG skriver:

    Surt, men det här grejar du! 🙂

  4. matte skriver:

    hoppas du kommer tillbaka snart:/

Leave a Reply


*


Translate