MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
08

Kusten klar

Posted by Johannes Årsjö 4 Comments

Då var man tillbaka hemma i Sverige. Vaden höll över förväntan i Norge och jag lyckades med mitt mål vilket var att ta en topp tre placering och säkra min plats till WSM så att vinna var en riktig bonus. Jag vann 4 utav 6 grenar, dom grenarna som var mest påtaglig för vaden var främst farmers men även viking press. Såg nog lite komiskt ut när jag gick farmers då jag mer eller mindre haltade 🙂 men jävligt glad att det höll ihop. i vikingpressen så använde jag inte så mycket ben på dom första repsen men märkte då att mjölksyran snabbt kröp på mig och jag försökte börja använda benen mer men då sa vaden ifrån ordentligt. Det va riktigt nära att Sebastian tog en tredjeplats och en plats till WSM. Tror han va en poäng bort bara. David halka ner lite i resultatlistan så jag tror inte att han va fullt så nöjd men på SSM finalen kommer han garanterat att återupprätta sig själv tror jag.

Nästa tävling blir SSM finalen i Norrköping den tredje augusti. Eftersom jag arrangerar hela finalen så är det mycket att tänka på, mycket kanske var mild uttryckt då det snarare är sjukt mycket att tänka på. Det blir mycket ny uttrustning i år samt att jag  har nog jobbat dubbelt så mycket med att marknadsföra tävlingen i år gentemot förra året så jag hoppas att det kommer ge bra utdelning i form av en stor publik och nöjda atleter. Alla 10 finalister kommer att bjudas på fri övernattning på Grand hotell i Norrköping fredag och lördag natt. Prispengar utlovas till alla tio finalister samt en Bankett på kvällen som sent skall glömmas. Reklam för finalen kommer att göras i rätt så stor utsträckning i år. Annonser i många tidningar samt att vi även två veckor innan finalen kommer att täcka varje kommersiell radiokanal i hela Östergötland på kanalerna mix Megapol, Rix fm, Bandit och East FM. För er alla som inte fick plats på denna tillställning förra året då det kom galet mycket folk så kan jag i år garantera och meddela att vi i år kommer att ha mer än dubbelt så mycket läktare.

Näh dags att äta och ta en pilsner/johannes

 

Share

4 Responses so far.

  1. Stort grattis till segern och WSM-biljetten! Mycket imponerande! Hoppas att Sebastian fixar att kvala in nästa år!

  2. Ossian skriver:

    Du är en jäkel Johannes!! Mycket imponerande. Ses på SSM. 🙂

  3. Fredrik Svensson skriver:

    Riktigt imponerande Johannes. Grattis.

  4. Fidde skriver:

    Grattis till Wsm. Riktigt roligt att du bloggar!

Leave a Reply


*


Translate