MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
02

Min väg till Nordens starkaste man – Film!

Posted by Sebastian Davidsson 5 Comments

På lördag är det dags för Nordens starkaste man på Storefjell i Norge. Vi är 10 st varav 3 från Sverige;  Johannes Årsjö, David Nyström och jag. Sedan är det 3 från Norge, 1 från Danmark, 1 från Finland, 1 från Island och 1 från England. Eftersom tävlingen är ett Giants Live är det kval till Världens starkaste man. Så en top 3-placering betyder att jag kvalar till WSM vilket är helt otroligt och fullt realistiskt!

Grenarna är farmers walk, vikingpress, bilmarklyft, medley med duckwalk och släde och atlasstenar. Igår fick jag reda av Johannes att även fingals fingers ska vara med!? En gren jag aldrig någonsin testat så jag fick lite panik. Jag ringde till min kompis Henrik Ottosson eftersom jag hade för mig att han har byggt ett finger. Det fanns kvar så igår kväll var jag där och prövade. Tekniken är långtifrån bra men det blev bättre under passet så jag är nöjd att jag har testat grenen i alla fall.

Här kommer en film på de senaste veckornas träning inför Nordens starkaste man!

Share

5 Responses so far.

 1. Ser riktigt lovande ut inför NSM!

 2. Henke skriver:

  Lycka till, ser grymt bra ut

 3. Fredrik Svensson skriver:

  Lycka till vore coolt med 2 från Sverige i WSM.

 4. nisse skriver:

  Ser grymt ut sebbe 🙂 vet du hur det gått för david

 5. matte skriver:

  +1 till fredrik svenssons inlägg

  bara kriga på och lycka till på NSM;)

Leave a Reply


*


Translate