MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
23

Pulldozers Challange 3

Posted by Jonna Blind 2 Comments

Förra gången jag mötte henne förlorade jag, i både vänster och höger. Det var för ungefär en månad sedan och jag fick ont i min högra underarm. Nu mötte jag henne igen i en supermatch där man bryter fem gånger mot varandra med samma arm och den som vinner flest gånger vinner tävlingen. Den här gången, vann jag.

Share

2 Responses so far.

 1. MAXstyrka skriver:

  Grattis! Mycket bra!
  Är det lättare eller svårare att bryta om man är fastbunden?

  • Jonna Blind skriver:

   Tack!
   Det beror på vad man tränat på och vilken stil man bryter. Personligen tycker jag det går bra att bryta med straps då jag gillar hook men nu när jag hade ont var jag tvungen att bryta annorlunda och då gick det inte lika bra.

Leave a Reply


*


Translate