MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
19

Pulldozers Finland

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Igår så fyllde jag år men det är inte det jag tänker berätta om. För igår så steg jag upp tidigt för att köra till Storuman där jag mötte upp de andra och sen körde 16 armbrytare från Storuman armsport över till Kalajoki i Finland.

Profilen Sara Nyberg kommer möta upp oss här idag också. Vi ska alla gå supermatcher mot en eller två finska motståndare genom pulldozers arrangemang. Det blir intressant och lärorikt, lite show och mycket nytt!

Jag ska möta -60 kg bryterskan Erika Ketola som jag även fick möta på tävlingen Wild arm.

Vi har nyss kommit tillbaka från gymmet vi hittade som verkligen var nytt och fräscht! Med lufttryck och touchskärmar. Jag körde axlar och bröst och lite rygg, kändes skönt, helst då jag inte varit på gymmet på sån lång tid.

Share

Leave a Reply


*


Translate