MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
13

Semester!

Posted by Sebastian Davidsson 1 Comment

Jag kom hem från Norge i söndags kväll. Efter det har jag knappt hunnit träna någonting. Denna veckan har istället bestått av massa annat som har varit tvunget att göra. Bärga ensilage till korna, slå gräset på gården och i dikena med röjsåg och snöre, ta hand om djuren och bygga ett staket som inhägnar gården.

Allt detta var tvunget att få klart tills nu för imorgon åker min sambo och jag till Ungern en vecka på semester, skönt! Problemet är bara att det bara är 3 veckor till finalen och jag behöver hårdköra vissa grenar. Men men det får gå som det går. Jag vet att det finns ett hardcoregym dit vi ska så det får bli några svettiga pass där nere!

Ha det gott så hörs vi om en vecka!

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Ha en skön semester!

Leave a Reply


*


Translate