MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
04

Veckans träning

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Fjället kan se slätt och fint ut men det är allt annat än slätt. Gå en mil i fjällterräng och du ska se att du blir lite trött ändå. Gå sedan med packning och det går ännu tyngre, och det tar mer än vad man tror att laga och sätta upp stängsel. De senaste dagarnas träning har bestått av just det. När jag har kommit hem har jag inte orkat göra något mer, dessutom har jag fortfarande ont i armen. Jag tror det är en överansträngning i ett muskelfäste och jag har inte precis gett det en chans att vila ordentligt. Några lager Linnex på natten och arbete på dagen.

20130704_151621Här är en bild på när jag och Lasse ska försöka få upp en rulle med sträng på en stolpe som sitter på en fyrhjulingvagn. Medan man sen kör matas strängen ut och man fäster den på stolpar som vi också sätter ut. Vi arbetar i stort sett hela dagen, antingen tills det är klart eller som idag, tills grejerna vi har med oss tar slut. Att vara stark och ha kondition underlättar. Om man även är lite längre underlättar, men man kan ju inte få allt här i världen..

Share

Leave a Reply


*


Translate