MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maxgripchallenge20133

Anser ni att ni har ett par starka nypor? Vill ni tävla mot andra greppstarka människor i Rolling Thunder? Om svaret är “JA” på dessa två frågor så är det dags att anmäla sig till MAX Grip Challenge 2013.

För tredje året i rad hålls tävlingen på Fitnessfestivalen, Svenska Mässan i Göteborg. På söndagen den 1 december kl. 13:00 börjar tävlingen. Precis som förra året kommer det att bli både en dam och en herrklass, och beroende på hur många deltagare som anmäler sig i varje klass så regleras antalet deltagare i tävlingen för att klara tidsgränsen på en timme. Det är först till kvarn som gäller, och efter att anmälningskvoten är nådd så kommer de som anmäler sig efteråt att bli reserver.

Reglerna och vikthöjningarna kommer antagligen att vara samma som förra året (med reservation för ändringar). Titta på filmen från förra årets tävling här nedanför.

Det är helt och hållet gratis att vara med i MAX Grip Challenge 2013, men inträdet till Fitnessfestivalen kostar.

Anmäl er här:

Välj ett giltigt formulär

Share

One Response so far.

  1. Dennis skriver:

    Skulle gärna vilja prova igen ni har ingen tävling närmare eskilstuna i Rolling thunder
    Har testat en gång för tre år sen o tog då 115 kg

Leave a Reply


*


Translate